Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

asv Dronten neemt het op tegen de Merino's in bloedvorm

asv Dronten neemt het op tegen de Merino's in bloedvorm

asv Dronten neemt het zaterdag op tegen de nummer 3 van de competitie, de Merino's. De ploeg uit Veenendaal steekt in een bloedvorm en scoort er de laatste weken lustig op los!

Waar asv Dronten zich ook had genesteld in de top 3, is het daar vorige week uit weg gevallen. Met in de laatste 4 weken, 2 gelijke spelen en een verlies was een plek bovenin niet langer houdbaar. Het is dus zaak om de weg naar boven weer te vinden, maar dat zal geen gemakkelijke opgave zijn.
Kelson Raven, sterkhouder, is geschorst, en daarnaast lijkt er een golf van blessures door de selectie te spoelen, waardoor er een beroep zal moeten worden gedaan op de talentvolle jeugd van asv Dronten.

Naast dit alles kwam het bericht deze week, dat Wim Schaap het na één seizoen voor gezien houdt bij de Drontenaren.

We hopen dat de jongens, ervaren en nieuwbakken, elkaar samen tot grote hoogte kunnen doen laten stijgen en een einde kunnen maken aan de zegereeks van de Merino's, zodat men aansluiting behoudt bij de bovenste plekken in de 2e klasse G.

De wedstrijd zaterdag op het burgemeester Dekker Sportpark vangt om 14:30 uur aan.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo