Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Asv Dronten gaat voor de eerste keer onderuit: "Het is gewoon zonde"

Asv Dronten gaat voor de eerste keer onderuit:
Wim Schaap (trainer Asv Dronten)
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Asv Dronten stapte dit seizoen nog niet één keer als verliezer van het veld. Zaterdag kwam daar bij Veensche Boys verandering in. Er werd met 2-1 verloren, waardoor de achterstand op koploper Batavia nu zeven punten bedraagt.

Trainer Wim Schaap zag zijn ploeg niet goed aan de wedstrijd beginnen. Toch kwamen de Drontenaren op voorsprong. Jodi de Boer bediende Willem Jelle Bos en hij maakte de openingstreffer. "We hadden in eerste instantie veel balverlies, maar we herstelden ons goed. Na de 0-1 kregen we de mogelijkheden op 0-2, maar die lieten we helaas liggen", vertelde trainer Wim Schaap

Na de rust zag Schaap een identieke start. "We kwamen slecht de kleedkamer uit en daarop scoorde Veensche Boys snel de gelijkmaker", zag Schaap, die zelfs moest toezien hoe Veensche Boys twintig minuten voor tijd op voorsprong. "Daarna geven we veel en veel meer druk, krijgen we nog twee goede kansen, maar je roept het over jezelf af. We hebben hard gewerkt en hadden een punt kunnen pakken. Maar dat moet je wel verdienen. Het is gewoon zonde."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo