Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Asv Dronten en Swift '64 winnen oefenduels, BAS speelt gelijk

Asv Dronten en Swift '64 winnen oefenduels, BAS speelt gelijk
Bas van Spronsen (Swift'64)
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Asv Dronten en Swift '64 hebben donderdagavond een oefenwedstrijd winnend afgesloten. Eerstgenoemde won met 2-3 van Buitenboys uit Almere, terwijl Swift '64 met 3-1 te sterk was voor ESC. BAS speelde met 3-3 gelijk tegen VSCO '61

Asv Dronten

De Drontense eersteklasser oefende, vanwege het komende vrije weekend, tegen Buitenboys uit Almere en zegevierde met 2-3. Maxim van der Meer opende na een kwartier de score en via Martijn Timmer werd het 0-2. Net na rust deed Buitenboys iets terug, maar via wederom Van der Meer werd het twintig minuten voor tijd 1-3. Buitenboys maakte nog een tweede goal, maar de zege ging naar asv Dronten.

BAS

BAS nam het thuis op tegen tweedeklasser VSCO '61 en speelde met 3-3 gelijk. De Biddinghuizenaren namen door goals van Bas van Luenen en Luiz Fidom een 2-1 voorsprong, maar zagen daarna dat VSCO de zaken keerde. Het werd 2-3, maar door een knap doelpunt van Patrick Woud eindigde het alsnog in 3-3.

Swift '64

Een leuk weerzien in Swifterbant, waar Swift '64 oefende tegen het ESC van oud-trainer Patrick Posthuma. De winst ging naar Swift, want door doelpunten van Bas van Spronsen en Wesley van Klaveren stapten de Swifterbanters met een 3-1 zege van het veld.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo