Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

40 jarig jubileum BAS Basketball Biddinghuizen

40 jarig jubileum BAS Basketball Biddinghuizen

In 2019 bestaat BAS Basketball uit Biddinghuizen 40 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een programma voor jong en oud op zaterdag 7 september 2019.

Vanaf 14 uur zal er voor de jeugdleden een clinic worden georganiseerd door Landstede Basketbal. BAS is onlangs een partnerschap met de huidig landskampioen van de basketbal eredivisie aangegaan. Mede daardoor is het mogelijk geworden dat spelers van Landstede hun skills aan onze jeugd spelers over kan brengen in deze clinic. De organisatie is erg blij met deze samenwerking en hoopt dan ook op een goede opkomst bij deze clinic.

Om 17 uur start het reünie toernooi voor de senioren. Zowel huidige leden als oud-leden kunnen zich opgeven voor dit 3-tegen-3 toernooi. Dit kan als team maar ook individueel. Bij het samenstellen van de teams wordt er zoveel mogelijk geprobeerd teams te vormen met spelers die in het verleden ook hebben samen gespeeld. Oude tijden herleven!

De dag wordt in Het Koetshuis in Biddinghuizen afgesloten met een gezellig samenzijn waarbij herinneringen opgehaald kunnen worden en nieuwe worden gemaakt. Om op te geven voor de jeugd clinic of het reünie-toernooi, kan worden gemaild naar 40jaar@basbasketball.nl

Alle informatie is ook te vinden op de Facebook pagina die voor dit evenement is aangemaakt; 40 jaar BAS Basketball Biddinghuizen


Aanvang: zaterdag 7 september 2019 14:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo