Asv Dronten - CSV Apeldoorn 1-3.
Asv Dronten - CSV Apeldoorn 1-3. Foto: Peter Renkema

Asv Dronten krijgt deksel op de neus en verliest van CSV Apeldoorn

Sport

DRONTEN - De voetballers van Asv Dronten verloren de thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 1-3: “Een behoorlijke domper en tegelijkertijd is duidelijk dat er nog werk te doen is voor Posthuma en zijn staf.”

Verslag geschreven door Asv Dronten:

De Drontenaren voetbalden zaterdagmiddag op een kletsnat sportpark tegen CSV Apeldoorn, de nummer 3 van de competitie. Dronten begon uitstekend en kreeg in de 2e minuut al een levensgrote kans via Yanick Leichtenberg, maar de bal belandde op de paal. asv Dronten domineerde, Apeldoorn wachtte af. Vlak voor rust balverlies van Dronten, waarna Raven aan de noodrem moest trekken. De toegekende vrije trap werd door CSV binnen gekopt. 

De tweede helft gaven beide ploegen elkaar weinig toe, waarbij het CSV Apeldoorn was, die via een counter asv Dronten de deksel op de neus bezorgde. Cem Köse kon geheel vrijstaand een hoek uitkiezen en deed dit. 

Asv Dronten probeerde van alles, Posthuma wisselde nog 4 keer, Kroes schoot de bal op de lat, maar het was uiteindelijk CSV Apeldoorn, dat na een corner, waarbij keeper Bindenga mee was gegaan, kon scoren in een leeg achter gelaten goal. Een behoorlijke domper en tegelijkertijd is duidelijk dat er nog werk te doen is voor Posthuma en zijn staf. 

Aanstaande dinsdag krijgt Dronten de kans zich te revancheren, als DETO op bezoek komt voor de 2e ronde van de beker.

De jongens onder 15 jaar van Shoganai.
Judoteam van Shoganai uit Dronten plaatst zich voor NK 1 uur geleden
Opwekking in Biddinghuizen
Wat is er vrijdag te doen? BAS, Color Purple, cabaret, Pinksterconferentie 2 uur geleden
Wethouder Siert Jan Lap CDA)
Zwembad Swifterbant vóór seizoen 2025 renoveren, Biddinghuizen krijgt inspraak 2 uur geleden