Bestuurder Norma van Burgsteden (links) en deelnemer Hennie verrichtten de openingshandeling.
Bestuurder Norma van Burgsteden (links) en deelnemer Hennie verrichtten de openingshandeling. Foto: aangeleverd

Triade Vitree heropent dagbesteding in Zeskampschuur bij Dorpsboerderij

Algemeen

DRONTEN - Zorginstelling Triade Vitree opende maandag de vernieuwde dagbesteding Zeskamp aan de Wisentweg 7. Deze locatie biedt dagbesteding aan deelnemers die voorheen over twee locaties verdeeld waren: De Ketting en de schuur waarin vroeger de Dronter ploeg oefende voor het NCRV-televisieprogramma Zeskamp.

De officiële heropening werd verricht door bestuurder Norma van Burgsteden, die samen met deelnemer Hennie het lintje doorknipte en het nieuwe welkomstbord onthulde. Na de opening genoten de deelnemers en medewerkers samen met de bestuurder van een kopje koffie en een taartje.

Breed aanbod

Zeskamp biedt volgens Triade Vitree een ‘stimulerende en ondersteunende omgeving voor volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid’. Dat gebeurt met een breed aanbod aan activiteiten, zoals borduren, schilderen, knutselen, tuinieren en natuurwandelingen,

De locatie bevindt zich op hetzelfde terrein als Dorpsboerderij Dronten. Triade Vitree omschrijft dit als: “Een sociale onderneming met onder andere een kinderboerderij, theehuis en houtkloverij.”


Hennie (links) en Norma van Burgsteden onthullen het welkomstbord.


Over de rode loper de vernieuwde Zeskamp in.