DeDrontenaar.nl

Maandag, 6 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Tijdelijk gemeentehuis in Rabobank officieel geopend: „Dezelfde kwaliteit als voorheen”

Tijdelijk gemeentehuis in Rabobank officieel geopend: „Dezelfde kwaliteit als voorheen”
Wethouder Peter van Bergen, Sanne en Jean Paul Gebben melden zich bij de balie.
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - De gemeente Dronten denkt de inwoners vanuit de voormalige Rabobank net zo efficiënt en met dezelfde kwaliteit te kunnen helpen als voorheen in het gemeentehuis. Dat zei wethouder Peter van Bergen (Leefbaar Dronten) vanmorgen bij de officiële opening van het tijdelijke gemeentehuis.

In de Rabobank is de komende 14 maanden de publieke dienstverlening gevestigd. Het betekent dat de inwoners er terecht kunnen voor de afdeling burgerzaken, met vragen over het sociaal domein en voor het inzien van bouwdossiers.

Hergebruik

„Alles wat u hier ziet is materiaal dat hergebruikt wordt”, aldus Van Bergen over de inrichting van de publiekshal. De inschrijving van burgemeester Jean Paul en echtgenote Sanne Gebben als inwoner vormde vanmorgen de eerste officiële handeling in het tijdelijke onderkomen.

In de hal op de begane grond staan vier balies, die zijn overgekomen uit het te verbouwen gemeentehuis. Daarnaast zijn er twee spreekkamers, twee beveiligde spreekkamers en een trouwzaal voor de gratis huwelijken op de maandag.

Verbouwing gemeentehuis

DeDrontenaar.nl