DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 3 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Stelling van de Week: Gemeentehuis in Dronten is toe aan ingrijpende verbouwing

Stelling van de Week: Gemeentehuis in Dronten is toe aan ingrijpende verbouwing
Foto: maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Nieuwbouw van het gemeentehuis staat inmiddels niet meer op de agenda. Maar is het gemeentehuis toe aan een ‘stevige renovatie’? Die vraag moeten de komende maanden worden beantwoord. Voor het huidige college van B en W staat in ieder geval vast dat het huidige gemeentehuis is verouderd.

Stelling van de Week:
Het gemeentehuis in Dronten is toe aan een ingrijpende verbouwing.

Verbouwing gemeentehuis

.

De gemeenteraad heeft in juni besloten dat er eens goed gekeken moet worden naar de huisvesting van de gemeente. Daarbij ging het in eerste instantie om de klimaatbeheersing en het aantal vergaderkamers, maar inmiddels is geconcludeerd dat de gemeente ook vanwege allerlei andere redenen aan de slag moet met het gemeentehuis.

Lezers hebben de redactie van DeDrontenaar.nl gevraagd een stelling over de verbouw van het gemeentehuis voor te leggen aan de politieke partijen. De kiezers kunnen hun mening over de Stelling van de Week kenbaar maken via de poll, rechts op onze site. Volgende week publiceren wij de standpunten van de politieke partijen. Die standpunten worden ook verwerkt in onze kieswijzer.

Gemeenteraadsverkiezingen

Verbouwing gemeentehuis