DeDrontenaar.nl

Zondag, 9 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Maximaal zeven auto's tegelijk op de Milieustraat in Dronten (coronamaatregelen)

Maximaal zeven auto's tegelijk op de Milieustraat in Dronten (coronamaatregelen)
De milieustraat van de gemeente Dronten
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

Bericht op de website van de gemeente Dronten:

Nu veel mensen thuiswerken wordt veel afval aangeboden op onze Milieustraat. Het is daardoor enorm druk. Het gevolg is dat er te veel mensen op de Milieustraat rondlopen. Daarbij wordt er onvoldoende afstand gehouden tot elkaar en tot onze medewerkers. Het risico op verspreiding van het Coronavirus wordt hierdoor onnodig groot.

We willen de dienstverlening ook in deze tijden zo optimaal mogelijk houden. Om niet over te hoeven gaan op de sluiting van onze milieustraat laten wij vanaf maandag 23 maart maximaal zeven auto`s per keer toe op de Milieustraat. Zo minimaliseren we de kans op verspreiding van het virus.

Zodra een auto van de Milieustraat wegrijdt mag een nieuwe auto de milieustraat oprijden op aanwijzen van onze medewerkers. Het kan zijn dat hierdoor een lange wachtrij ontstaat voor de Milieustraat. Wij verzoeken u om in uw auto te blijven wachten en niet in gesprek te gaan met de medewachtenden. Onze medewerkers bepalen wanneer de laatste auto wordt toegelaten. dit zal ongeveer een half uur voor sluitingstijd zijn. Mocht het niet meer lukken om uw afval aan te nemen, dan laten we u dit zo snel mogelijk weten.

Op de Milieustraat zelf proberen we door middel van borden zo goed mogelijk aan te geven wat u moet doen.

Komt u naar de Milieustraat dan vragen wij u vriendelijk thuis alvast een en ander voor te bereiden zodat het wegbrengen van uw afval vlotter verloopt. Ook vragen we u om, als het niet perse noodzakelijk is om afval weg te brengen, uw bezoek naar de Milieustraat zo lang mogelijk uit te stellen. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Overzicht coronamaatregelen