Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Gemeente Dronten verhuurt boerderijwoning aan Rendierweg voor 100 euro per maand


DRONTEN - De boerderijwoning aan de Rendierweg 33 bij Dronten wordt te huur aangeboden voor honderd euro per maand. De woning wordt verhuurd om kraken te voorkomen. De boerderij met twee loodsen is eigendom van de gemeente, de grond is van het Rijk. Het is vanaf de Dronterringweg de eerste boerderij rechts na het viaduct van de Passage Dronten (N307).

Er zijn de afgelopen jaren verschillende plannen geweest voor de boerderij. Nadat XL De Ateliers van de gemeente te horen kreeg dat de huisvesting op het industrieterrein Business Zone Delta niet voldoet aan het bestemmingsplan, is er lang met deze stichting gepraat over een verhuizing naar de Rendierweg. Twee jaar geleden werd duidelijk dat dit niet door zou gaan.

Vervolgens maakte de gemeente in maart bekend te willen meewerken aan de verkoop van het perceel voor de huisvesting van arbeidsmigranten.

Antikraak

Nu wordt de de woning door de firma Intervest te huur aangeboden als antikraak. „Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar twee bewoners die hier graag samen willen wonen”, meldt Intervest op haar site, „Als je gaat samenwonen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 100,- per persoon per maand aan maandelijkse bruikleenkosten, exclusief gas, water en elektra.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo