Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Gemeente Dronten houdt puinbreker van Knipscheer nauwlettend in de gaten

Gemeente Dronten houdt puinbreker van Knipscheer nauwlettend in de gaten

DRONTEN - De firma Knipscheer heeft geen vergunning voor het op grote schaal puinbreken in het Hanzekwartier in Dronten. Dat zei wethouder Dirk Minne Vis gisteravond in antwoord op vragen van het CDA.

Volgens de wethouder is uit onderzoeken in 2014 gebleken dat de puinbreker niet past in de vergunning van de firma Knipscheer. Het bedrijf heeft daarover in het verleden brieven ontvangen. De heer Vis deelde de raad mede dat de gemeente optreedt als het bedrijf de normen overschrijdt.

Knipscheer heeft inmiddels een nieuwe vergunning aangevraagd. Deze aanvraag is momenteel in behandeling bij de gemeente.

Op de hoogte gebracht

De wethouder vertelde dat de bedrijven en bewoners op de hoogte zijn gebracht van de situatie. CDA-fractievoorzitter Jan Klopman had gehoord dat de bewoners juist niets hadden gehoord van de gemeente. Hij was tevreden met de uitleg van de wethouder.

Dat laatste gold niet voor Suzanne Stoop (PvdA), die het ‘best kwalijk’ noemde dat de gemeente niet adequaat zou hebben gereageerd.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo