Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Biddinghuizen en Swifterbant krijgen allebei dik 20 ondergrondse afvalcontainers

Biddinghuizen en Swifterbant krijgen allebei dik 20 ondergrondse afvalcontainersBiddinghuizen en Swifterbant krijgen allebei dik 20 ondergrondse afvalcontainers

BIDDINGHUIZEN / SWIFTERBANT - De gemeente Dronten heeft haar plan voor ondergrondse afvalcontainers in Biddinghuizen en Swifterbant bekendgemaakt. Beide dorpen krijgen dik 20 containers, waar de inwoners vanaf 1 oktober hun restafval naartoe moeten brengen. De gemeente heeft een kaartje gemaakt met de locaties van de containers.

De publicatie van het locatieplan is door wethouder Nico Verlaan twee keer uitgesteld. Bewoners van Biddinghuizen en Swifterbant hebben vandaag het plan alsnog ontvangen. De brief van de gemeente was al op 24 april geschreven, doch is pas op 4 mei verstuurd. De dag daarvoor (3 mei) is het plan al ter inzage gelegd en is de periode van van zes weken ingegaan, waarbinnen bezwaren kunnen worden ingediend.

De gemeente houdt de komende periode informatiebijeenkomsten. In groepjes wordt daar het locatieplan besproken. Vervolgens wil de gemeente in gesprek met de bewoners over eventuele alternatieven.

Bijeenkomsten Swifterbant

  • Ma. 15 mei, 19 uur in De Hoeksteen
  • Di. 16 mei, 19 uur in De Hoeksteen

Dossier afvalcontainersOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo