Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Aantal zorgaanbieders in de gemeente Dronten wordt inderdaad fors minder

Aantal zorgaanbieders in de gemeente Dronten wordt inderdaad fors minder
Wethouder Peter van Bergen (Leefbaar Dronten)
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - De gemeente Dronten werkt momenteel voor de jeugdhulp samen met 120 zorgaanbieders. Voor de nieuwe aanbesteding hebben zich tot nu toe slechts 50 aanbieders geregistreerd. Voor de aanbesteding van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hebben 29 aanbieders een offerte ingediend bij de gemeente.

De aanbesteding van de WMO en de jeugdhulp is een tijdrovend en bureaucratisch proces. De fractie van het CDA vroeg gisteravond naar de stand van zaken. Wethouder Peter van Bergen (Leefbaar Dronten) kon echter niet het achterste van zijn tong laten zien, omdat de gemeente nog middenin de aanbesteding zit.

Het CDA had in juni vragen gesteld over hetzelfde onderwerp. Toen was men bezorgd dat kleinere specialistische aanbieders ondergesneeuwd zouden raken in het proces. Wethouder Van Bergen kon de christendemocraten deze week geruststellen: „We zien dat zowel kleinere als grotere aanbieders in de aanbesteding meedoen.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo