DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 18 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Zangers en zangeressen gezocht om samen met Karin Bloemen te zingen in De Meerpaal

Redactie: M.H.

DRONTEN - Karin Bloemen geeft op zondag 15 december een kerstconcert in De Meerpaal. Ze zingt daar samen met een nieuw samen te stellen ‘grootkoor’. Voor dit koor, dat vijf keer gaat repeteren in De Meerpaal, worden enthousiaste zangers en zangeressen gezocht.

„Het koor is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder”, meldt de organisatie achter Grootkoor Flevoland, „Iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven.”

De repetities staan onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek en studie-CD, zodat ook thuis gestudeerd kan worden.

Karin Bloemen

Grootkoor Projecten schrijft over Karin Bloemen: „Zij is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning de aandacht op zich weet te vestigen.”

„Samen zingen met Karin Bloemen is een unieke ervaring. Met haar prachtige stem en expressieve mimiek bespeelt zij iedere zaal. Soms is ze uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin zingt samen met het Grootkoor Flevoland prachtige kerstliederen en het lichte muziekgenre.”

Repetities in De Meerpaal

  • Dinsdag 24 september, 19:15 uur
  • Dinsdag 15 oktober, 19:15 uur
  • Dinsdag 5 november, 19:15 uur
  • Dinsdag 19 november, 19:15 uur
  • Dinsdag 10 december, 19:15 uur

Opgeven

Aanvang: dinsdag 24 september 2019 19:15