Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

VIDEO | Youp van ’t Hek volgend theaterseizoen twee avonden in De Meerpaal


DRONTEN - De Meerpaal heeft vanavond haar theaterprogramma voor het seizoen 2018/’19 gepresenteerd. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse premièreavond, waar de liefhebbers een inkijkje kregen in het komende seizoen.

De presentatie van de premièreavond werd verzorgd door Yvonne van den Eerenbeemt. Met deze cabaretière wordt op 13 september het nieuwe seizoen geopend.

Pay what you want

Die eerste avond probeert De Meerpaal een nieuw plan uit: ‘pay what you want’. „Dat is een grappig concept. In grote steden komt het vaker voor, in Dronten doen we het voor ’t eerst”, legt Meerpaal-directeur Anke Weeda uit.

„Het betekent dat je naar de voorstelling gaat en dat je zelf mag kiezen wat je ervoor wilt betalen: wat heb je ervoor over? Dus ik ben heel benieuwd naar de vrijgevigheid van de Drontenaar.”

Youp van 't Hek

Hoogtepunt van het nieuwe theaterseizoen is waarschijnlijk de komst van Youp van ’t Hek. Hij staat op 22 en 23 februari in De Meerpaal. Er staan veel andere cabaretiers geprogrammeerd, waaronder Tineke Schouten, Yentl & De Boer, Howard Komproe, Jörgen Raymann, Veldhuis & Kemper, Brigitte Kaandorp, Emilio Guzman en Karin Bloemen.

In bijgaand video-interview geeft Anke Weeda een inkijkje in het theaterprogramma van De Meerpaal. De directeur gaat in oktober met pensioen, dus het is het laatste programma dat zij heeft samengesteld.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo