Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Suit Up geeft op valentijnsdag benefietconcert voor Samenloop voor Hoop in Dronten


DRONTEN - Het team De Flierefluiters heeft in de aanloop naar de Samenloop voor Hoop in Dronten een beniefietconcert georganiseerd met een optreden van coverband Suit Up uit Dronten. Het concert wordt gehouden op donderdag 14 februari 2019 (valentijnsdag) in de Music Club bij Roggebotsluis.

„De Flierefluiters is een team wat bestaat uit een groep enthousiaste dames die meelopen met de 24-uurs estafette van Samenloop voor Hoop”, vertelt Jeroen Elsenga van Suit Up, „Zij hebben de stoute schoenen aangetrokken en Music Club Kampen benaderd om deze avond mogelijk te maken.”

Enthousiast

Nadat de Music Club akkoord was, stapten De Flierefluiters naar Suit Up. Ze hadden die band in augustus gezien tijdens de Meerpaaldagen (zie video) en waren daar enthousiast over. De coverband past in hun ogen perfect bij het thema van de benefietavond: ‘vier het leven’. Suit Up brengt namelijk een repertoire variërend van Hollandse meezingers tot harde rockklassiekers. „Als het maar aanzet tot één ding: gekkigheid”, lacht Elsenga.

De Samenloop voor Hoop wordt in Dronten gehouden op 25 en 26 mei 2019 op het Meerpaalplein. De opbrengst van zowel de Samenloop als het benefietconcert gaat naar de kankerbestrijding.

Samenloop voor HoopOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo