DeDrontenaar.nl

Zondag, 9 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Slim Robin en The Silver Dimes treden op bij bluesnight in De Meerpaal

Redactie: M.H.

DRONTEN - In De Meerpaal wordt op zaterdag 15 april een bluesnight gehouden met optredens van twee Nederlandse bands: Slim Robin en The Silver Dimes. De avond is georganiseerd door Bert Hermsen, eigenaar van schoonmaak- en glazenwassersbedrijf Mirliton, in samenwerking met De Meerpaal.

Tijdens deze avond wordt het podium van de grote zaal van De Meerpaal omgetoverd in een nachtclub in de jaren stijl van de jaren vijftig en zestig. Om deze tijden ook muzikaal te laten herleven brengt Slim Robin de blues op een traditionele jaren 50 manier. The Silver Dimes spelen de jaren 60 stijl van blues.

Slim Robin

Slim Robin is een Nederlandse harmonicaspeler/zanger die vooral bekend is van zijn harmonicaspel bij een aantal bekende bluesbands waar hij deel van uitmaakte. Hij speelde de afgelopen jaren op nationale en internationale podia en bracht in 2015 zijn debuutalbum ‘Claim Your Wings’ uit met eigen nummers.

The Silver Dimes

The Silver Dimes is in 2015 opgericht. ,,Met hun energieke liveshows vestigden ze al snel hun naam als één van de meest opwindende nieuwe bluesacts van Nederland’’, aldus de organisatoren van de bluesnight.

Aanvang: zaterdag 15 april 2017 00:00