DeDrontenaar.nl

Woensdag, 27 mei 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Nirwana viert jaarfeest

Ingezonden door: Danny Joseph

In het weekend van 24 en 25 mei viert jongerenvereniging Nirwana in Dronten haar jaarfeest. Dit is een jaarlijks terugkerend festival waarmee het evenementenseizoen op feestelijke manier wordt afgesloten.

Wat valt er allemaal te beleven? Uiteraard valt er te genieten van vele bands in verschillende genres. Zo zal bijvoorbeeld de band Jackie Knows uit Almere optreden. Deze band kenmerkt zich door een mix van aanstekelijke eigen rocknummers afgewisseld met toffe covers. Ook is er ruimte voor rauwe blues, in de vorm van de band Big Daddy's Breakfast Voodoo. Bij een echt feest hoort uiteraard ook een echte feestband. Dit kun je wel overlaten aan de ska-band Venus Hill. Zij geven een eigen draai aan ska, door het onder andere te mengen met punk en reggae. Met zangeressen, blazers en een 4-koppige ritmesectie een absolute aanrader.

Daarnaast zullen er op de zaterdagmiddag verschillende activiteiten plaatsvinden, vrij toegankelijk. Zo geeft Country Friends Dronten een demonstratie in het Amerikaanse line-dancing. Meedoen mag! Ook is er een bier- en wijnproeverij en voor de aller kleinsten een speelhoek.

Voor het volledige programma en bijbehorende tijden kun je de Nirwana Facebook of website bezoeken.

Aanvang: vrijdag 24 mei 2019 00:00