DeDrontenaar.nl

Woensdag, 23 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Meerpaaldagen krijgen na vuurwerk inderdaad een vierde dag met Nurlaila Karim

Redactie: M.H.

DRONTEN - Zoals aangekondigd in DeDrontenaar.nl krijgen de Meerpaaldagen dit jaar een vierde festivaldag. Na het geplande vuurwerk op zaterdagavond is het ook op zondag feest. ,,Een programma voor de hele familie’’, aldus de organiserende stichting ProDronten, ,,En een theaterbeleving met musicalster Nurlaila Karim.’’

Monique Smit trapt de zondag 14 augustus om 16 uur af met een programma voor de kleintjes. Afgelopen jaar stond zij in het theater en de tekenfilmpjes zijn dagelijks te zien zijn bij Telekids op RTL8.

Nurlaila Karim

Musicalster Nurlaila Karim (Miss Saigon, Sister Act, en nu te zien in The Bodyguard) brengt een muzikale ode aan de legendarische rocklegende Tina Turner. Deze show stond in het theater en komt nu naar de Meerpaaldagen met twintig mensen, waaronder drie danseressen, drie achtergrondzangers en een band.

In de pauze van de theatershow treden de dansers van DD Dancestudio uit Lelystad op. Het laatste optreden is in handen van de Dronter band Amplifier. Het zondagprogramma duurt tot 19.30 uur.

Meerpaaldagen