Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Mark Dekkers brengt evenementen en muzikanten bij elkaar: „Podiumervaring opdoen”

Mark Dekkers brengt evenementen en muzikanten bij elkaar: „Podiumervaring opdoen”
Mark Dekkers
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Organisatoren van evenementen die op zoek zijn naar live-muziek, kunnen sinds kort een beroep doen op Mark Dekkers. Hij is door De Meerpaal aangesteld als ‘muziekmakelaar’. In die functie brengt hij organisatoren en muzikanten samen.

De Meerpaal merkte dat evenementen steeds vaker bij aanklopten met de vraag of cursisten een optreden konden verzorgen. Mark Dekkers voert daarin nu een bemiddelende rol.

Allerlei evenementen

„De muziekmakelaar regelt muziek tijdens een kerstmarkt, de opening van een winkel, expositie of tentoonstelling, een feestje, het sinterklaasfeest, maar ook serieuzere gelegenheden zoals een herdenking of wereldlichtjesdag”, aldus De Meerpaal.

Mark Dekkers vertelt dat hij ook voor evenementen met een wat professioneler karakter een groot netwerk van professionele muzikanten heeft: „Denk aan avondvullende achtergrond- of dansmuziek tijdens diner, receptie of feest.” Dat kunnen bijvoorbeeld docenten van De Meerpaal Academie zijn of ex-cursisten die zich semi-professioneel met muziek bezighouden.

Aanmelden

Dekkers heeft een lijst van muzikanten die het leuk vinden om podiumervaring op te doen. Hij roept muzikanten op om zich aan te melden voor deze ‘muziekpoule: „Je hoeft niet persé een cursus bij De Meerpaal te volgen.”

De muziekmakelaar zoekt allerlei soorten muzikanten: van klassiek tot pop en jazz, alleen of met een orkest of bigband.

InformatieOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo