DeDrontenaar.nl

Woensdag, 23 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Marijke Jansen uit Dronten presenteert nieuwste boek ‘Het lied van mijn hart’

Marijke Jansen uit Dronten presenteert nieuwste boek ‘Het lied van mijn hart’
Lily Frank met haar nieuwe boek.
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - Lily Frank heeft samen met bestsellerauteur Lizzie van der Ham ‘Het lied van mijn hart’ geschreven. Op zaterdag 15 december presenteert ze het boek bij The Read Shop Kroonpassage in Lelystad.

Marijke Jansen woonde de afgelopen jaren in Swifterbant en verhuisde deze zomer terug naar haar geboortedorp Dronten. Ze schreef verschillende boeken voor jongeren. Daarnaast schrijft ze als ‘romance auteur’ voor volwassenen onder de naam Lily Frank.

Voorlezen, zang en warme chocolademelk zijn ingrediënten bij de boekpresentatie in Lelystad. Na afloop krijgen de aanwezigen een kerstwens mee van de schrijvers en is er de gelegenheid om het boek te laten signeren. Het vindt plaats tijdens het evenement ‘Lelystad geeft licht’.

Populaire serie

Lily Frank: „Alweer enige tijd geleden besloten Lizzie van den Ham en ik om samen een boek te gaan schrijven. We lieten het boek aansluiten bij haar populaire serie die zich afspeelt op het Thorbecke College in Den Haag.”

Net als in haar vorige boek ‘Liefde op Lowlands’ speelt de muziek een belangrijke rol: „Maar op een andere manier. Voor dit boek schreef ik geen eigen songteksten. Wel komen er bekende liedjes in voor.”

Schoolreis naar Brussel

Het verhaal gaat over muziekdocent Anne, die in haar nieuwe baan op het Thorbecke College wordt geconfronteerd met haar oude school. Beide scholen gaan samen op schoolreis naar Brussel.

„Zal de stemming tijdens deze winterse trip onder het nulpunt zakken of zal de liefde de temperatuur tot een hoogtepunt laten stijgen?”