DeDrontenaar.nl

Dinsdag, 7 april 2020

Dagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Lily Frank uit Swifterbant presenteert haar boek ‘Liefde op Lowlands’

Lily Frank uit Swifterbant presenteert haar boek ‘Liefde op Lowlands’
Lily Frank uit Swifterbant.
Redactie: M.H.

SWIFTERBANT – Schrijfster Lily Frank uit Swifterbant presenteert op zaterdag 5 augustus haar nieuwe boek ‘Liefde op Lowlands’. De boekpresentatie is om 13 uur in de bibliotheek in Lelystad.

Lily Frank (pseudoniem voor Marijke Jansen) werkte samen met collega Roos Hart drie jaar aan het boek. Omdat het een boek over een band is, bevat Liefde op Lowlands ook songteksten. Onder begeleiding van gitarist Eóin de Zwaan uit Dronten laat Lily tijdens de presentatie een van de liedje horen in een akoestische versie.

Fictieve band

Liefde op Lowlands is een bundel met vier novelles en een kort verhaal, die allemaal over leden van de fictieve band Dark Mist Rising gaan. De lezer beleeft in de verschillende verhalen het festival door de ogen van de bandleden, terwijl zij zich voorbereiden om op te treden.

,,Ik ben geboren in Dronten”, vertelt Lily, ,,Het leek me daarom leuk om een verhaal te schrijven dat zich in die gemeente afspeelt. Al snel kwam ik uit bij het festival Lowlands, waar ik zelf ook een paar keer met veel plezier naartoe ben geweest. Het leek me geweldig om te proberen die sfeer te vangen in een verhaal."

Aanvang: zaterdag 5 augustus 2017 13:00