DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 11 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Kinderen doen volop mee aan ‘meespeelvoorstelling’ van Lot Bobbink (4 foto’s)

Kinderen doen volop mee aan ‘meespeelvoorstelling’ van Lot Bobbink (4 foto’s)Kinderen doen volop mee aan ‘meespeelvoorstelling’ van Lot Bobbink (4 foto’s)Kinderen doen volop mee aan ‘meespeelvoorstelling’ van Lot Bobbink (4 foto’s)Kinderen doen volop mee aan ‘meespeelvoorstelling’ van Lot Bobbink (4 foto’s)
Redactie: M.H.

DRONTEN - Het was vanmiddag druk in de bibliotheek. Actrice Lot Bobbink uit Swifterbant verzorgde de gratis voorstelling ‘Een huis voor Harry’ in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Het was aangekondigd als een ‘vrolijke en aaibare meespeelvoorstelling’. En inderdaad: de kinderen deden volop mee.

De voorstelling stond in het kader van het gelijknamige boek van Leo Timmers, dat is uitgeroepen tot prentenboek van het jaar. De huiskat Harry verdwaalde en de kinderen hielpen mee om hem de weg naar huis weer terug te laten vinden.

Swifterbant en Biddinghuizen

Volgende week is de voorstelling ook te zien in de bibliotheken in Swifterbant en Biddinghuizen. Swifterbant is op dinsdag 29 januari aan de beurt, Biddinghuizen op donderdag 31 januari. Beide middagen beginnen om half vier.