Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Johnny Depp zorgt voor volle terrassen aan het Meerpaalplein: „Disney-films zijn altijd goed”

Johnny Depp zorgt voor volle terrassen aan het Meerpaalplein: „Disney-films zijn altijd goed”
Met het grote publiek vlak voor het scherm kijken twee kinderen van afstand toe.
Foto: eigen foto

DRONTEN - Op het Meerpaalplein - aan de kant van het gemeentehuis - werd gisteravond de film ‘Pirates of the Caribbean; Salazar’s Revenge’ gedraaid. De terrassen zaten vol en op het plein zat een kleine honderd mensen op zelf meegenomen tuinstoelen. „Ik heb positieve reacties gekregen, dus wat mij betreft is het geslaagd”, was organisator Marvin Naipal tevreden.

Het is het derde jaar dat het Meerpaalplein op een zomerse vrijdagavond werd omgetoverd tot buitenbioscoop. Het is een activiteit van DOES, de stichting die activiteiten organiseert van de reclamebelasting die door de ondernemers van winkelcentrum Suydersee wordt betaald.

Drankje doen

De ‘zomerbios’ wordt met name georganiseerd om de horecaondernemers aan het plein te behagen. „En die doelstelling is geslaagd”, blikt Naipal terug, „De terrasjes van onder andere Bistro Remke, 't Raedthuys, Thuis en De Rede waren mooi gevuld met mensen die een drankje doen en ondertussen van de film genieten.”

De belangstelling op het plein had wel wat groter mogen zijn. Met een investering van tegen de 3.000 euro (vorig jaar 2.898 euro) is de zomerbios een relatief groot evenement. De eigenaar van Brothers Jeans hoopt voor de komende jaren dan ook op een grotere toestroom van het publiek: „Maar dat moet groeien.”

Johnny Depp

Via een poll op de website van het winkelcentrum had de consument gekozen voor vertoning van het vijfde deel van de ‘Pirates of the Caribbean’-reeks met Johnny Depp in de hoofdrol. Het was geen film die Marvin Naipal zelf zou hebben gekozen: „Maar aan de andere kant: Disney-films zijn altijd goed en deze film kwam op het plein goed tot z’n recht.”

Dat er volgend jaar een nieuwe editie van de zomerbioscoop komt, is voor Marvin Naipal geen vraag: „Wat mij betreft gaan we ermee door.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo