Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Hendrik Groen zoekt in Dronten naar ouderenkoren voor theatervoorstelling


DRONTEN - De producent van de theatervoorstelling ‘Pogingen iets van het leven te maken’ is op zoek naar ouderenkoren. Deze koren kunnen meewerken aan de uitvoering in De Meerpaal op woensdag 14 maart, maar ook aan andere voorstellingen.

De theaterversie van de bestseller ‘Pogingen iets van het leven te maken’ is in maart te zien in De Meerpaal. „In de voorstelling laten Hendrik Groen (gespeeld door Beau Schneider) en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis”, kondigt De Meerpaal aan.

„In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen te zien”, vervolgt het theater, „Het wordt een levenslustige komedie waarin meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt worden.”

Geen podiumangst

De producent zoekt koren (mannen en vrouwen) van boven de 65 jaar zonder podiumangst. Het koor moet minimaal uit 15 leden bestaan en beschikbaar zijn voor meerdere voorstellingen. Het repertoire betreft acht oudhollandse liedjes.

Het is de bedoeling dat het koor de acht liedjes zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Informatie: hendrikgroen@bostheaterproducties.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo