Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Geen Nationaal Theaterweekeinde in De Meerpaal, wel een voorstelling voor 10 euro


DRONTEN - De Meerpaal doet dit jaar niet mee aan het Nationaal Theaterweekeinde. Wel biedt het Dronter theater een voorstelling aan, waarbij de entree net als bij het theaterweekeinde tien euro is.

De afgelopen jaren waren er tijdens het Nationaal Theaterweekeinde diverse voorstellingen in De Meerpaal, die voor tien euro konden worden bijgewoond. Twee jaar geleden kwam bijvoorbeeld Vincent Bijlo naar Dronten en vorig jaar Jürgen Raymann. Ook The Voice Factory uit Dronten trad toen op (zie video).

Voorwaarden laat bekend

Dit jaar staat De Meerpaal niet bij de deelnemende theaters. „De voorwaarden van het Nationaal Theaterweekend werden pas erg laat bekend”, legt een woordvoerster uit, „Om die reden doen we dit jaar dan niet mee. Dat neemt niet weg dat we het voor volgend jaar weer overwegen.”

Als de komende dagen overal in Nederland het theaterweekeinde wordt gehouden, biedt ook De Meerpaal een avond aan voor tien euro. Het is de voorstelling van de vier percussionisten van N.E.W.S. samen met de malletband van Amor Musae uit Swifterbant op vrijdagavond 26 januari om kwart over acht.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo