DeDrontenaar.nl

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Flevo’s Mannenkoor geeft kerstconcert in De Meerpaal samen met Tania Kross

Redactie: M.H.

DRONTEN - Het traditionele concert in kerstsfeer in De Meerpaal op tweede kerstdag heeft dit jaar als titel ‘Christmas Proms’ gekregen. Er zijn optredens van het Flevo’s Mannenkoor samen met het Amersfoorts Mannenkoor en de IJsselzangers uit Zutphen. Mezzosopraan Tania Kross verleent haar medewerking.

Alle drie de optredende koren staan onder leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen. Hij voegt de drie mannenkoren samen tot één groot koor van 150 zangers.

Tania Kross

Tania Kross is bekend van onder meer haar deelname aan de ‘Beste zangers van Nederland’ en tal van andere tv- en radioprogramma’s. Tevens schittert zij momenteel in de opera Carmen.

Behalve Tania Kross treedt ook percussie-artiest Antonio Gutiérrez Rubio op. Solistische medewerking wordt verder verleend door Gerard Nobel, koorlid van Flevo’s Mannenkoor. Begeleiding op de piano wordt verzorgd door Martin Lorijn.

Kroonjaar

Met dit concert wordt het kroonjaar, waarin Flevo’s Mannenkoor 45 jaar bestaat, afgesloten. „Het repertoire is divers, waarbij het kerstrepertoire niet zal ontbreken”, kondigt het koor aan.

Het concert op dinsdag 26 december begint ’s middags om twee uur.

Aanvang: dinsdag 26 december 2017 14:00