Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Feest met Wally ASM bij Club 56 in Dronten: „Een van de meestbelovende jonge artiesten”


DRONTEN - In Club 56 aan De Rede in het centrum van Dronten wordt op vrijdag 31 augustus (22 uur) een feest gehouden met een optreden van rapper Wally ASM uit Den Haag. „Eén van de meestbelovende jonge artiesten van Nederland”, meldt de organisatie van de avond.

Het feest in Club 56 is georganiseerd door 0321 Worldwide. „Wij zijn een collectief uit Dronten wat muziek maakt, kleding ontwerpt en evenementen organiseert”, vertelt Jean-Paul Palmbergen, „Dit door en voor de jeugd van Dronten.”

Schilderswijk

Hoofdact van de avond is de jonge Oualid ‘Wally’ Oussar, geboren en getogen in de Schilderswijk in Den Haag. Hij maakt deel uit van de rapgroep Agga Street Music (ASM) en is aangesloten bij het label Noah’s Ark. Na de eerste single ‘The Flight’ maakte hij vorig jaar de EP ‘De Finesser’. Samen met Bokoesam bracht Wally het nummer ‘Voel Mijn Hart’ uit.

Behalve de Haagse rapper komt ook de 21-jarige Thomas Lip (Libomodo) uit Hoogeveen naar Club 56. „Hij belooft Dronten kapot te maken met de meest duistere beats en teksten”, kondigt de organisatie aan. Libomodo heeft onder andere de singles 'Ghost' en 'Creepin' online staan.

0321 Worldwide verzorgt deze avond ook zelf een live-set.


Aanvang: zaterdag 31 augustus 2019 22:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo