DeDrontenaar.nl

Dinsdag, 11 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

De vrijdag van de Meerpaaldagen biedt 'voor elk wat wils'

Redactie: M.H.

DRONTEN - ,,Met ’s avonds optredens van Noah, O’G3NE, Frans Duijts en afsluiter BZB is de vrijdag de ‘voor ieder wat wils’-Meerpaaldag. Een volle tent met bezoekers geniet van dag twee van het festival in Dronten”, blikt de stichting ProDronten terug.

Verslag ProDronten:

Na de start van Noah, wordt de avond magisch met het optreden van de zussen van O’G3NE. Van jong tot oud wil van hun mooie stemmen genieten. Bij De Beste Zangers maken ze al indruk, maar live helemaal. In het tv-programma zongen ze een eigen versie van Ed Sheeran’s Sing door hun zangtechniek echoing en het publiek wordt dit jubileum ook getrakteerd op deze zangkunsten.

De reacties op sociale media direct na het optreden zijn lovend. Na afloop maakten de zussen selfies met hun fans en gingen ook met de bouwploeg van de Meerpaaldagen op de foto.

Frans Duijts

Even later treedt Frans Duijts op, die duidelijk fans in Dronten heeft. ,,Wat een gezelligheid”, reageert hij bij opkomst wanneer hij de volle tent ziet. De liefhebbers van de volkszanger zingen zijn liederen mee en vinden het prachtig dat hij naar de Meerpaaldagen is gekomen.

Meerpaaldagen