Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)

Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)Burgemeester kent zijn plek bij festival: „Oude man die een beetje loopt te zeuren” (20 foto’s)

DRONTEN - Burgemeester Jean Paul Gebben besefte vanmiddag bij zijn ‘aller- allereerste officiële handeling in de gemeente Dronten’ heel goed dat de meeste toeschouwers niet voor hem waren gekomen, maar voor de jonge danseressen van sportstudio Shape. „Ik ben maar gewoon een oude man die een beetje loopt te zeuren”, zei de nieuwe burgemeester, voordat hij het startsein gaf voor de dansvoorstelling.

De opbrengst van het Havenpleinfestival gaat naar de dierenambulance. Burgemeester Gebben zei het fantastisch te vinden dat jong en oud feestvieren en tegelijkertijd geld geven aan een goed doel.

Opbrengst verdubbelen

Aan de gemeente Dronten was gevraagd de opbrengst te verdubbelen. „Maar wij sponsoren geen goede doelen, want dan zouden wij uw geld uitgeven. En dat moet u zelf doen.”

In plaats daarvan had Gebben een beeldje van de polderpioniers meegenomen voor de veiling ten bate van de dierenambulance. „Eén van de ondernemers uit uw mooie gemeente - oh nee, ik moet natuurlijk zeggen ònze mooie gemeente - zei: we mogen wel wat trotser zijn op ons Flevoland en Dronten.”

„Dit beeldje van mensen die dit land hebben grootgemaakt toont die trots”, vervolgde de heer Gebben. Degene die het beeldje ‘voor belachelijk veel geld’ gaat kopen, krijgt het te zijner tijd persoonlijk overhandigd door de burgemeester.

Diverse optredens

Met een druk op de knop opende de nieuwe burgervader vervolgens het Havenpleinfestival. Aansluitend waren er optredens van Sportstudio Shape en verzorgde Dirk Scheele een ‘meezingfeest’ voor de allerjongsten.

Vanavond komt het oudere publiek aan bod. Om vijf uur is er een barbecue, om zeven uur een optreden van het André Hazes Koor uit Harderwijk en om negen uur treedt coverband Amplifier uit Dronten op.

Jean Paul GebbenOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo