Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Alliance, Bel Canto en Living Colours geven gedrieën het concert ‘Verbinden’ in De Meerpaal

Alliance, Bel Canto en Living Colours geven gedrieën het concert ‘Verbinden’ in De Meerpaal
Bel Canto

DRONTEN - In verband met het 50-jarig bestaan van De Meerpaal gaan er dit jubileumjaar meerdere droomwensen in vervulling. Het concert met het thema ‘Verbinden’ is er daar eentje van. Het is een avond met drie koren uit de drie dorpen van de gemeente Dronten.

Living Colours uit Dronten, Alliance uit Swifterbant en Bel Canto uit Biddinghuizen zorgen gezamenlijk voor een gevarieerd programma met een breed repertoire. De liederen variëren van het ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, ‘The Rose’ van Bette Midler tot ‘De speeltuin’ van Marco Borsato. Ook komt er een aantal bekende gospels voorbij.

Petra Strijbosch

Petra Strijbosch hoorde tijdens de nieuwjaarsreceptie dat ze een wens kon indienen. Zij twijfelde geen moment en riep gelijk: „Wat zou het geweldig zijn om met ons gospelkoor Living Colours in de Grote Zaal van De Meerpaal op te kunnen treden!”

De drie koren hebben elk een eigen karakter. Living Colours is een gospelkoor dat 36 jaar bestaat. Onder de leiding van Erik Eleveld brengen zij Engels- als Nederlandstalige gospels ten gehore.

Alliance is een van oorsprong katholiek kerkkoor wat 18 jaar geleden is opgericht. Het koor staat onder leiding van Marian de Waal en bestaat uit 35 leden.

Bel Canto is eind 1980 opgericht als jongerenkoor. Het huidige Bel Canto is uitgegroeid tot een koor met 35 leden. Het repertoire is breed: van gospel tot musical en alles wat daartussen zit.

Wie: Drie koren
Wat: concert ‘Verbinden’
Waar: De Meerpaal
Wanneer: za. 18 nov., 20.15 uur


Aanvang: zaterdag 18 november 2017 20:15Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo