Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Zon en Zegen zingt oratorium ‘Jozef’ in De Voorhof samen met koor uit Meppel


BIDDINGHUIZEN - Het christelijk gemengd koor Zon en Zegen voert op zaterdag 25 maart in kerkcentrum De Voorhof te Biddinghuizen het oratorium ‘Jozef’ uit. Dat gebert samen met het koor Glorify uit Meppel. Beide koren staan onder leiding van dirigent Jaap Kramer. De avond begint om acht uur.

Dit oratorium is een nieuw geschreven werk, een avondvullend programma. De muziek is gecomponeerd door Marco den Toom en de teksten zijn geschreven door Bert Noteboom en Judith Verwaard.

Beide koren worden begeleid door achttien musici. Jacob Schenk vertolkt de rol van Jozef en Anne Doedens leest de Bijbelteksten voor.


Vernieuwend en toegankelijk

,,Het eeuwenoude verhaal van Jozef, wat onder meer terug te vinden is in de Bijbel, wordt op een vernieuwende en zeer toegankelijke wijze verteld’’, meldt Zon en Zegen.

,,Naast de wijze geschiedenislessen die in het oratorium zijn meegenomen vinden we ook veel hedendaagse praktijken terug. Jaloezie, huiselijk geweld, verleiding tot overspel, gevangenschap en honger waren toen en zijn nu aan de orde van de dag. Iedere luisteraar zal zich door de aansprekende teksten en de toegankelijke muziek dan ook herkennen.’’’

Informatie: info@zonenzegen.nl.


Aanvang: zaterdag 25 maart 2017 20:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo