DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 3 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

VIDEO | Iets minder kraampjes maar gezellig druk en sfeervol op kerstmarkt Biddinghuizen

Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - ,,Gezellig druk en sfeervol’’, zo omschrijft voorzitter Teun van Beek van stichting De IJsvogel de kerstmarkt, die vrijdag in Biddinghuizen werd gehouden. In de kramen presenteerden winkeliers, verenigingen en stichtingen zich aan het publiek.

Op verschillende plaatsen in het centrum waren optredens van onder andere Rocking Tuesday, piratenkoor De Blauwbaarden, fanfarekorps Maris Sonores, een jeugddansgroep van DancePilatesCenter4Rose en er werd spontaan op een aantal plekken in het dorp gezongen onder begeleiding van het spontaan ontstane koor De Kerstklokjes.

Hele dagopbrengst

De kerstman deelde kerstkransjes uit. Een standhouder bakte poffertjes bakte en schonk zijn hele dagomzet aan stichting De IJsvogel. De Osbornegroep had vuurkorven geplaatst en bij de kraam van Dorpsbelangen Biddinghuizen werd gratis glühwein en warme chocolademelk geschonken.

De organisatie was in handen van stichting De IJsvogel en Dorpsbelangen in samenwerking met de winkeliers, de Passage, braderieorganisator Apeldoorn2000, Henk en Ria Potgieter en De Paradijsvogels.

De Paradijsvogels