Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Veel binnen- en buitenlandse theater- en dansgezelschappen bij Lowlands


BIDDINGHUIZEN - Het Lowlands-festival heeft het theater- en dansprogramma bekendgemaakt. Er zijn dertien voorstellingen uit binnen- en buitenland. Tevens kunnen de bezoekers zelf dansen bij House of Vineyard.

Persbericht Lowlands:

Toneelgroep Oostpool

Veertien spelers met veertien persoonlijke verhalen vormen de basis voor deze moedige, geestige en ontroerende voorstelling over hoe we nú samen kunnen leven.

Scapino Ballet Rotterdam & Michiel Borstlap

Het oudste, meest vernieuwende dansgezelschap van Nederland viert zijn 75-jarige jubilieum op Lowlands met twee wonderschone dansstukken van toen en nu.

Nasrdin Dchar

Persoonlijke en diepzinnige voorstelling over de liefde. Laat je meenemen op een reis langs continenten en culturen, die tegelijkertijd een zoektocht naar volwassenheid is.

Zoutmus

Deze vijf jongemannen switchen moeiteloos van droogkomische en absurdistische sketches naar een swingende funkrockband, waarbij de energie uit alle kieren en gaten spat.

Club Guy and Roni

Een ongepolijste dansvoorstelling naar de ravefeesten van weleer in de legendarische club RoXY. Een explosieve trip met vervaarlijk aanzwellende livetechno.

Saman Amini & Black Sheep can Fly

Confronterend, actueel en beeldend; dit verhaal met trefzekere songs over ervaringen met racisme geeft je heel veel stof tot nadenken.

ISH

Dit spraakmakende danscollectief brengt een adrenalinepompende dansvoorstelling met een kleurrijke 90ISH vibe en een soundtrack om je vingers bij af te likken.

Overige voorstellingen

  • Rose Stories & Dana Bukvić
  • The Ruggeds
  • Orkater/De Nieuwkomers More Dogs
  • Conny Janssen Danst
  • Vogue Performance Workshop
  • De Dansers
  • Mira van der LubbeOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo