DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 11 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Lokaal talent bij ‘Biddinghuizen Goes Live’: „De jongste is 13 jaar en de oudste 93”

Lokaal talent bij ‘Biddinghuizen Goes Live’: „De jongste is 13 jaar en de oudste 93”
Vrijwilligers van inloophuis De Kans met rechts Janny van den Bos.
Foto: ©maartenheijenk.nl (archieffoto)
Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - De Op Dreef Feestweek in Biddinghuizen kent een nieuw programma-onderdeel: op de woensdagavond treedt er vanaf zeven uur lokaal talent op in de feesttent tijdens het evenement ‘Biddinghuizen Goes Live’.

„De avond wordt gevuld met mensen uit het dorp die altijd al eens hebben willen optreden”, vertelt Janny van den Bos, die de avond namens inloophuis De Kans heeft georganiseerd samen met De Meerpaal Welzijn en stichting De IJsvogel.

Gastoptredens

„Het wordt een avond door dorpsbewoners, voor dorpsbewoners”, vervolgt de organisatie, „En wat leuk is om te vermelden over de deelnemers: de jongste is 13 jaar en de oudste 93. Daarnaast zijn er gastoptredens van plaatselijke artiesten die belangeloos hun medewerking verlenen. Een bont spektakel in vele genres!”

Er wordt momenteel al volop geoefend. Dat gebeurt in een zaal die beschikbaar is gesteld door restaurant De Klink. De organisatie benadrukt dat de alcoholvrije avond géén talentenjacht is: „Het gaat vooral om veel plezier onder elkaar. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.”