DeDrontenaar.nl

Donderdag, 16 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Kaartjes voor zowel Defqon.1 als Lowlands blijven geldig in 2021

Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - De jongste mededelingen van het kabinet betekenen dat na Opwekking ook de twee andere grote festivals op het Walibi-evenemententerrein zijn afgelast. De organisatie van zowel Defqon.1 als Lowlands melden op hun websites dat de tickets geldig blijven voor 2021.

Mededeling Defqon.1

Het is met een zwaar hart dat we u moeten meedelen dat, vanwege de wereldwijde COVID-19-ontwikkelingen en de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen die door de autoriteiten zijn genomen, de 2020-editie van Defqon.1 Weekend Festival wordt uitgesteld tot 2021.

Woorden kunnen niet beschrijven hoe we ons voelen over dit nieuws. We werken al maanden de klok rond om u samen met onze artiesten, makers en krijgers de ultieme festivalervaring te bieden. We kunnen ons geen zomer voorstellen zonder Defqon.1, maar uw gezondheid en veiligheid hebben de hoogste prioriteit. In tijden als deze moeten we als één stam verenigd blijven. Samen staan ​​we.

Je Defqon.1-bestelling blijft geldig, wat betekent dat je automatisch toegang hebt tot Defqon.1 Primal Energy in 2021, dat in het laatste weekeinde van juni zal plaatsvinden. Dit geldt voor alle bezoekers, ook voor diegenen die een Travel & Stay Package hebben besteld. Alle kaartkopers worden vóór 23 mei 2020 persoonlijk per e-mail gecontacteerd met gedetailleerde informatie. We willen u bedanken voor uw geduld en het geven van tijd en ruimte om dit uit te zoeken. Ga naar Defqon1.com voor meer informatie over het uitstel van Defqon.1 Primal Energy.

Blijf veilig, blijf gezond en blijf verbonden.

Voor altijd als één stam

Mededeling Lowlands:

Iedereen zag het al aankomen, maar nu is de kogel door de kerk: Lowlands gaat deze zomer niet door en wordt verplaatst naar volgend jaar. Dit omdat er tot 1 september geen grootschalige evenementen mogen plaatsvinden vanwege de coronacrisis.

We balen daar net zo hard van als jullie, want iedereen had er onwijs veel zin in: de kaarten waren in no time uitverkocht, artiesten, kunstenaars, schrijvers, theatermakers, wetenschappers, foodies en crews waren geboekt en iedereen stond te popelen om naar Biddinghuizen te komen. Maar we kunnen niet anders: we’re in this together en iedereen begrijpt dat de maatregelen die door de overheid zijn getroffen nodig zijn. We kunnen nu alleen maar vooruitkijken en beloven je dat we van Lowlands 2021 een feest als nooit tevoren maken.

Lowlands is aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket geldig voor Lowlands 2021. Je hoeft hiervoor niets te doen en volgend jaar kun je gebruikmaken van het ticket dat je voor Lowlands 2020 hebt ontvangen. Dit geldt niet alleen voor je festivalticket, maar ook voor eventuele overige tickets zoals parkeertickets, campercampingtickets, accommodaties voor het Gllamcamp etc.

Daarnaast is het mogelijk om je ticket(s) om te zetten in een tegoed voor andere concerten en evenementen of om een refund aan te vragen. Heb je vragen over deze regeling, kijk dan hier. Op dit moment werken we samen met Ticketmaster aan de technische afhandeling van de tegoeden en refunds. We hebben hier wat tijd voor nodig en hopen hiervoor op je begrip. Zodra het mogelijk is een tegoed of refund aan te vragen, ontvangen kaartkopers hierover van Ticketmaster een email met gedetailleerde informatie.

Als je een ticket via TicketSwap of een vergelijkbare partij hebt gekocht, blijft het ticket ook geldig voor Lowlands 2021. Je komt niet in aanmerking voor een tegoed of refund omdat wij alleen contact hebben met kaartkopers die hun ticket rechtstreeks bij Ticketmaster hebben aangeschaft. Hou er rekening mee dat het voor ons niet mogelijk is om de geldigheid te garanderen van tickets die niet rechtstreeks bij Ticketmaster zijn gekocht.

Binnenkort wordt door Ticketmaster het Fan2Fan-platform gelanceerd. Hier kun je zelf veilig je ticket verkopen als je toch niet meer naar Lowlands 2021 wilt gaan. Het ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt en de koper ontvangt een ticket met een nieuwe QR-code, waardoor je als koper zeker weet dat je een geldig ticket koopt. Alleen e-tickets kunnen via deze service worden verkocht, voor hardcopy-tickets is dit niet mogelijk. Meer informatie over Fan2Fan volgt later.

We hopen je op 20 + 21 + 22 augustus 2021 in Biddinghuizen te zien.