Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Halloween Fright Nights uitgeroepen tot ‘beste halloweenervaring in Europa’


BIDDINGHUIZEN - Bij Walibi worden momenteel de ‘Halloween Fright Nights’ gehouden. Het evenement is door World of Parks uitgeroepen tot ‘beste evenement in een Europees amusementspark’.

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag in oktober worden de halloweenavonden gehouden. De prijs voor dit evenement werd in de wacht gesleept nadat 35.000 fans uit heel Europa hun stem hadden uitgebracht.

Gedurfde concepten

Directeur Mascha van Till nam de prijs in ontvangst, samen met ‘Eddie de clown’. „Het is een cool cadeau om deze prijs te krijgen”, aldus Van Till, „Wij binnen Walibi kiezen voor gedurfde, nieuwe concepten, die het allerheftigst zijn en ook nog eens van grote kwaliteit. Tof dat we met deze prijs daar de waardering voor ontvangen.”

De ‘fright nights’ bestaan uit: „Vier gruwelijke spookhuizen, twee intense experiences, acht heftige scare zones en een compleet nieuwe roast-show met Eddie de clown.” Ook de andere attracties van Walibi zijn deze avonden tot elf uur geopend.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo