DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 4 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Halloween bij Walibi: Vier nieuwe zones voor ouderen en spooky days voor kinderen

Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - Walibi houdt in oktober voor de negentiende keer haar Halloween Fright Nights. Thema is dit jaar ‘Enter Insanity’. Er zijn vier nieuwe zones aan het programma toegevoegd. Nieuw is ook het dagevenement voor kinderen tot 12 jaar: Halloween Spooky Days.

Walibi schrijft in een persbericht: „Dat Eddie de Clown op zijn zachtst gezegd een beetje insane is, komt voor de doorgewinterde halloween-fan niet als verrassing. Dit jaar maak je door het hele park kennis met de verschillende freaky persoonlijkheden die in Eddie’s hoofd strijden om alleenheerschappij. Zet je dus maar schrap voor een bloedstollende editie van Halloween Fright Nights.”

Over het kinderevenement meldt Walibi:” Het kids-proof evenement vindt plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen, plus op alle dagen in de herfstvakantie. Natuurlijk zijn al onze attracties open, maar tussendoor komen kinderen oog in oog te staan met spooky freaks. De kans is groot dat ze overdag ook Daysee tegenkomen. Zou zij net zo gek zijn als Eddie de Clown…?”

Video