Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Elise Mannah zingt bij jubileumconcert Zon en Zegen in Biddinghuizen

Elise Mannah zingt bij jubileumconcert Zon en Zegen in Biddinghuizen
Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Christelijk gemengd koor Zon en Zegen viert het 55-jarig bestaan. Op zaterdag 19 oktober (20 uur) is er een jubileumconcert in kerkcentrum De Voorhof.

Er is deze avond een gastoptreden van Elise Mannah. „Elise zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van elke dag”, schrijft het koor.

„Ze heeft het unieke talent om kleinkunst en theater te combineren met een prachtige zangstem. Door haar veelzijdigheid is ze een veelgevraagd artiest voor kerkdiensten, theatervoorstellingen, kinderdiensten, bruiloften en uitvaarten. Ook is ze vaak te zien in het EO-programma Nederland Zingt.”

Verdere medewerking wordt verleend door een combo bestaande uit Henk Doest (synthesizer), Peter Doest (slagwerk), Mark Dekkers (bas) en Ronald IJmker (vleugel). De algehele leiding is in handen van dirigent Jaap Kramer.

Gestart in De Rank

Zon en Zegen startte in 1964 in de aula van basisschool De Rank gehouden. De toenmalige voorzitter en medeoprichter was Huib de Graaf. Drie jaar later verhuisde het koor naar De Voorhof.

Het koor heeft in het verleden diverse malen meegedaan aan zangconcoursen. Er zijn uitwisselingen geweest met koren in de voormalige DDR en Denemarken, korendagen overal in het land en vele concerten. Optredens waren er ook in verzorgingstehuizen en tijdens kerkdiensten. Sinds 1988 organiseert het koor een jaarlijkse boekenmarkt in De Voorhof.

Zon en Zegen staat sinds 2000 onder leiding van Jaap Kramer. Sindsdien heeft het koor twee cd’s opgenomen en zijn er bijzondere uitvoeringen geweest. Daaronder diverse oratoria en optredens met onder anderen Caroline van Hemert, Ernst Daniel Smid en Sharon Kips.

Informatie


Aanvang: zaterdag 19 oktober 2019 20:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo