Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”

Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”Dorpsbelangen bij viering Koningsdag in Biddinghuizen: „Spring eens achterop”

BIDDINGHUIZEN - „Het is fantastisch geweest. Druk, mooi weer, een hoop versierde fietsen en een gezellige vrijmarkt”, zegt voorzitter Teun van Beek van evenementenstichting De IJsvogel over de viering van Koningsdag in Biddinghuizen, „We hebben alleen maar positieve reacties gehad.”

Opvallend was in Biddinghuizen de jongste deelnemer aan de versierde fietsenoptocht. Die was negen maanden. De oudste was wellicht de burgemeester, die de optocht opende.

Vierpersoons skelter

De vereniging Dorpsbelangen had een grote vierpersoons skelter geregeld en versierd. Daarmee gaven burgemeester Aat de Jonge en dorpsvoorzitter Willem Feiken het startsein voor de optocht. Achterin zaten als eregasten Tijn Bouw en zijn echtgenote. Zij waren speciaal uitgenodigd, omdat de heer Bouw gisteren is benoemd in de orde van Oranje-Nassau.

De actie van Dorpsbelangen was ingegeven door het feit dat er bestuursleden en andere vrijwilligers nodig zijn in het dorp. „De insteek was: we willen het dorp in beweging houden”, vertelt Willem Feiken, „Met deze ludieke actie hebben we willen zeggen: spring eens achterop, rij eens mee! Hopelijk kunnen we daarmee mensen enthousiast maken.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo