DeDrontenaar.nl

Donderdag, 6 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

De Flintones schrapt beide autocrosses van dit jaar: ,,Staan wij als bestuur volledig achter"

De Flintones schrapt beide autocrosses van dit jaar: ,,Staan wij als bestuur volledig achter
Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - Autocrossvereniging De Flintstones heeft beide crosses van dit jaar afgelast. De evenementen zouden worden gehouden op 27 april en 6 juni.

Mededeling bestuur De Flintstones:

Beste crossers.

Het coronavirus houdt de wereld in haar greep en de maatregelen voor Nederland zijn nogmaals aangescherpt. Tot onze grote spijt betekent dit dat beide autocrossen van 27 april en 6 juni worden afgelast. Omdat wij onder de noemer vallen van een sportevenement en er hiervoor een algemene regelgeving geldt, krijgen wij geen toelating om de autocross te organiseren. Gezien de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop staat, staan wij hier als bestuur volledig achter.

Hoe het verloop van de situatie zal zijn, volgen wij op de voet. Wij rekenen hierbij als organisatie op een sportieve en begripvolle medewerking van deelnemers, leveranciers, sponsoren en andere betrokkenen. Mocht de situatie in positieve zin veranderen, zullen we ons uiterste best doen om te kijken naar mogelijke alternatieven. Hierbij hopen we natuurlijk ook op jullie medewerking!

Over het retourneren van het inschrijfgeld krijgen jullie binnen enkele weken nader bericht, op dit moment wachten we de berichtgeving van de overheid af.

Namens het bestuur van ACV De Flintstones

Overzicht coronamaatregelen