Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Annet de Jonge neemt na 31 jaar afscheid van peuterspeelzaal Biddinghuizen

Annet de Jonge neemt na 31 jaar afscheid van peuterspeelzaal BiddinghuizenAnnet de Jonge neemt na 31 jaar afscheid van peuterspeelzaal BiddinghuizenAnnet de Jonge neemt na 31 jaar afscheid van peuterspeelzaal Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - ‘Juf Annet’ heeft gisteren afscheid genomen van de peuterspeelzaal in Biddinghuizen. Haar voorgenomen vertrek met stille trom zat er niet in. Collega’s en oudercommissie bezorgden Annet de Jonge een prachtige ochtend.

Tijdens de gebruikelijke kop thee vooraf, viel het De Jonge op dat het stil was in het gebouw. Ze maakte nog de opmerking dat de deur misschien nog op slot zat. Op dat moment werd verteld dat ze maar even mee moest komen. De aula was omgetoverd tot feestlocatie waar een feestprogramma onder luid gezang van start ging.

Burgemeester

Als afsluiter gingen de genodigden naar buiten. Daar was als verrassing Jean Paul Gebben, de onlangs begonnen burgermeester van de gemeente Dronten. Hij sprak zijn waardering uit voor de 31 jaar, dat de Biddinghuizense actief is geweest bij Kinderopvang Dronten als leidster.

In deze jaren heeft zij bijgedragen aan de basis van ontwikkeling en onderwijs. De burgemeester benadrukte dat ze twee generaties in haar groep heeft gehad. Ook werd er stil gestaan bij de vele nationaliteiten waarmee geregeld met handen en voeten gecommuniceerd moest worden.

Na het ontvangen van bloemen uit handen van de burgermeester, werd ze uitgezwaaid door alle aanwezigen. Op een versierde fiets met de tekst ‘juf buiten dienst’ verliet ze het schoolplein.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo