DeDrontenaar.nl

Zondag, 20 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

VVD-Kamerleden onder indruk van link GICOM met FC Barcelona en Real Madrid

VVD-Kamerleden onder indruk van link GICOM met FC Barcelona en Real Madrid
V.l.n.r.: Barry Hoogezand, Monique Groenenboom (GICOM), Helma Lodders, Bente Becker, Ton van Amerongen, Trudy Stoker, Niels Ampt (GICOM) en Harry Groenenboom (GICOM).
Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - Helma Lodders en Bente Becker zijn Tweede-Kamerlid voor de VVD. Zij brachten vrijdag een werkbezoek aan de gemeente Dronten. Bij een rondleiding bij GICOM waren ze onder de indruk van de mededeling dat dit bedrijf de veldverlichtinginstallaties van grote clubs zoals FC Barcelona en Real Madrid levert.

Bente Becker is opgegroeid in Dronten. Toch was ze nog verrast over wat Dronten te bieden heeft. Samen met Helma Lodders was ze bij Aeres Hogeschool in Dronten te gast in een klas veehouderij en ondernemerschap.

Helma Lodders nam de studenten mee in het parlementaire werk, maar vooral wat de bedrijfsopvolgers zelf kunnen doen. Bente Becker gaf een doorkijk op de laatste ontwikkelingen rondom de Brexit.

Nieuwe inzichten

Het bedrijfsbezoek aan GICOM in Biddinghuizen leidde tot nieuwe inzichten. Ook hier werden de Brexit en andere internationale ontwikkelingen besproken. VVD-gemeenteraadslid Trudy Stoker gaf complimenten voor de maatschappelijke betrokkenheid van GICOM.

Stemwijzer gemeenteraadsverkiezingen