DeDrontenaar.nl

Zondag, 9 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Voedselbank Dronten (coronamaatregelen)

Voedselbank Dronten  (coronamaatregelen)
Voedselbank Dronten
Foto: Voedselbank
Redactie: M.H.

Maatregelen coronavirus

Voedselbank Dronten blijft open zolang er voedsel is. Hij moet daarbij wel rekening houden met de uitbraak van het coronavirus. Daarom zijn er maatregelen genomen om de gezondheid van de klanten en de vrijwilligers te beschermen en verspreiding van het virus te voorkomen. Er wordt regelmatig nagegaan of een aanpassing van de maatregelen nodig is. Elke donderdag zal op de website van de voedselbank worden meegedeeld hoe de uitdeling op de vrijdag erna in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant zal gebeuren. Dat gebeurt ook in het Engels en Arabisch. De voedselbank probeert zijn klanten zo veel mogelijk ook persoonlijk te informeren. Hij roept de klanten op om de website in de gaten te houden en de aanwijzingen op te volgen. Het gaat er immers om om met elkaar te zorgen dat de voedselbank kan blijven werken.

Wat zijn de maatregelen?

Heb jij als klant koorts? Of klachten aan de luchtwegen? Ben je kortademig of moet je hoesten? Heb je contact gehad met iemand die het coronavirus heeft? Kom niet naar de voedselbank! Vraag iemand anders om je pakket op te halen: de komende drie weken gaat de voedselbank daar soepel mee om. Bij je bezoek aan de voedselbank wordt je temperatuur opgenomen. Heb je koorts, dan mag je er niet in.

De voedselbank wil niet te veel klanten bij elkaar hebben. Houd je aan de tijd waarop je langs mag komen. Volg de instructies of kijk op de website (www.voedselbankdronten.nl).

Overzicht coronamaatregelen