Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Vijftig ondernemers bezoeken ‘buren ontmoeten buren’ bij Mavé Biddinghuizen

Vijftig ondernemers bezoeken ‘buren ontmoeten buren’ bij Mavé Biddinghuizen
Dirk Minne Vis in gesprek met de politie.
Foto: gemeente Dronten

BIDDINGHUIZEN - Zo’n vijftig ondernemers uit Biddinghuizen en vertegenwoordigers van de gemeente, ondernemersvereniging OVDD en politie ontmoetten elkaar vorige week tijdens ‘buren ontmoeten buren’. Dat gebeurde bij de firma Mavé in Biddinghuizen.

Wethouder Dirk Minne Vis benadrukte in zijn welkomstwoord het belang en nut van dit soort bijeenkomsten: „Een goede buur is beter dan een verre vriend. Bovendien kom je met elkaar verder en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de omgeving van je bedrijf.”

Rondleiding door Mavé

De ondernemers kregen de ruimte om zich voor te stellen en onderling kennis te maken. Na twee presentaties vertelde gastheer Mark Vermetten over de geschiedenis en de opbouw van Mavé, gevolgd door een rondleiding door het bedrijf. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Sinds 2008 organiseert de gemeente twee keer per jaar dit soort bijeenkomsten op telkens een ander bedrijventerrein. Doel is zowel het onderlinge ondernemerscontact als de band met de gemeentelijke (semi-) overheid te versterken.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo