Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

VIDEO | Polder Living & Lifestyle: „Ik wilde altijd al m’n eigen winkeltje; ’t is iets groter geworden”


DRONTEN - Cindy van Leeuwen kijkt trots in het rond bij de verzameling van 81 mini-winkeltjes in Polder Living & Lifestyle aan De Dieze 50 in Dronten: „Vroeger zei ik altijd al: ik wil mijn eigen winkeltje. Nou ja… het is iets groter geworden.” Compagnon Maryse Rijnders erkent: „Dit is absoluut een droom die uitkomt.”

Maryse en Cindy zijn de ‘meiden’ achter de jaarlijkse brocantefair aan de Hondweg in Dronten. Toen ze voor die fair flyers gingen brengen naar een shop-in-shop in Epe, ontstond het idee om zoiets ook in Dronten te beginnen.

Wachtlijst

Het was in het begin heel moeilijk om voldoende ondernemers te vinden. Na verloop van tijd ging het lopen en bij de opening zijn er vandaag maar liefst 81 deelnemende winkeliers. De belangstelling is zó groot, dat er nu zelfs al een wachtlijst is.

De verzameling winkeltjes gaat morgen (zaterdag 2 november) open voor het publiek. „Het is een winkel waar je een halve dag in kunt vertoeven”, zegt Maryse.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo