Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Veel vragen over optreden Snollebollekes: „We communiceren heel duidelijk: vol is vol”


DRONTEN - „Een leuk programma dat bol staat van de activiteiten op en rond het plein”, zegt voorzitter Joop Weenk over de komende Meerpaaldagen. Het evenement wordt volgend weekeinde gehouden. „Wat mij betreft kent het programma heel veel hoogtepunten, maar als publiekstrekker springt er toch één ding uit: de Snollebollekes op vrijdagavond.”

De organiserende stichting PRODronten krijgt veel reacties op de Snollebollekes. „We communiceren heel duidelijk: vol is vol”, zegt de voorzitter, „Mensen willen weten wanneer het dan vol is, maar dat kunnen we op dit moment niet zeggen. Kom gewoon op tijd, dan ben je verzekerd van een plek. En is het terrein vol, dan gaan de poorten echt dicht. We zijn er in ieder geval klaar voor om dat in goede banen te leiden.”

Hoogtepunten

Wat zijn voor Joop Weenk de hoogtepunten van de rest van de Meerpaaldagen? „Zowel overdag als ’s avonds is er een gevarieerd programma voor elk wat wils. Het is te veel om op te noemen, maar denk bijvoorbeeld aan ‘Die Verrückte Stunde’ van Radio 538, de terugkeer van de Drontense coverband Suit Up en de seniorenmiddag met Saskia en Serge.”

Wanneer is het festival voor de voorzitter geslaagd? „Op het moment dat we een mooi festival hebben met tevreden bezoekers”, antwoordt Weenk, „Gewoon drie dagen lang een leuke sfeer en tevreden en gezellige mensen.”

MeerpaaldagenOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo