DeDrontenaar.nl

Zondag, 9 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Tulpenroute afgelast: „Wij willen op geen enkele wijze risico nemen”

Tulpenroute afgelast: „Wij willen op geen enkele wijze risico nemen”
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Er is dit jaar geen Tulenroute in en rond de gemeente Dronten. „Wij willen op geen enkele wijze risico nemen in het verspreiden van het coronavirus”, schrijft de organisatie.

Persbericht Tulpenroute:

In navolging van vele andere evenementen, zowel nationaal als internationaal, ontkomt ook Tulpenroute Flevoland niet aan het stoppen van haar activiteiten. Wij willen op geen enkele wijze risico nemen in het verspreiden van het coronavirus (COVID-19). De gezondheid van ons allen staat voorop.

Alle activiteiten rondom Tulpenroute Flevoland worden daarom geannuleerd. De routes worden niet bekend gemaakt. Wij verzoeken eenieder geen bedrijven te bezoeken of tulpenvelden te betreden. Hiermee komen wij de tulpenboeren tegemoet in deze moeilijke tijd die zij als ondernemer ervaren.

Ook de horeca en andere bedrijven, die op welke wijze dan ook de tulpenroute een warm hart toedragen, wensen wij heel veel sterkte toe in de komende tijd.

Via deze weg willen wij alle vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen hartelijk bedanken voor hun fantastische inzet in de voorbereiding op Tulpenroute Flevoland 2020. Wat wij samen hebben neergezet nemen we zeker mee op weg naar de organisatie van Tulpenroute Flevoland 2021.

Voor nu wensen wij iedereen alle gezondheid toe, pas goed op jezelf en je omgeving!

Met een vriendelijke tulpengroet,

  • Herman Vermeer
  • Mariska van Diepenbeek
  • Marianne van den Bergh
  • Geert Horlings

Coronavirus