DeDrontenaar.nl

Zondag, 9 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Tandartspraktijk heeft mondmaskers beschikbaar voor zorgcollega’s in Dronten

Tandartspraktijk heeft mondmaskers beschikbaar voor zorgcollega’s in Dronten
Tandartspraktijk doneert 5.000 mondmaskers
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - Tandarsenpraktijk Dronten heeft maandag een groot aantal mondmaskers gedoneerd aan het AMC. Er zijn nog enkele honderden maskers over en daarmee willen de tandartsen graag de zorgcollega’s in Dronten helpen.

Oproep Tandartspraktijk Dronten:

We hebben jullie hulp nodig. Ook in Dronten kunnen de plaatselijke huisartsen en zorgverleners extra mondmaskers goed gebruiken. Maandag hebben wij samen met Tandartsjordaan.nl vijfduizend mondmaskers gedoneerd aan het AMC en in de landelijke media een oproep gedaan aan alle tandartsen, pedicures en bijvoorbeeld bouwbedrijven om ons voorbeeld te volgen.

We realiseren ons dat de Drontense zorgverleners, huisartsen, verpleeghuizen, ggd, thuiszorg organisaties onze hulp ook hard kunnen gebruiken. Wij hebben niet veel mondmaskers meer maar kunnen zeker enkele honderden missen om zo alle zorgcollega’s in Dronten te helpen.

Ben jij zorgverlener in Dronten of ken je een zorgverlener in Dronten die nu onze hulp hard kan gebruiken stuur ons dan een mail naar info@tandartspraktijkdronten.nl.

Daarnaast hopen we ook in Dronten eenieder met mondmaskers te inspireren om te doneren.

Coronavirus