Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Schoolontbijt bij Ichthus College slaat aan, mede dankzij hulp van burgemeester Gebben

Schoolontbijt bij Ichthus College slaat aan, mede dankzij hulp van burgemeester GebbenSchoolontbijt bij Ichthus College slaat aan, mede dankzij hulp van burgemeester GebbenSchoolontbijt bij Ichthus College slaat aan, mede dankzij hulp van burgemeester GebbenSchoolontbijt bij Ichthus College slaat aan, mede dankzij hulp van burgemeester Gebben

DRONTEN - Burgemeester Jean Paul Gebben kwam gisterochtend hoogstpersoonlijk helpen bij het serveren van het nationaal schoolontbijt op het Ichthus College. „Het was een groot succes”, aldus de christelijke school.

Het nationaal schoolontbijt bestaat al jaren voor basisscholen. Dit jaar deden er voor het eerst ook brugklassen van het voortgezet onderwijs mee. Bij het Ichthus College gebeurde dat zowel op Het Perron als aan de Jupiterweg.

„Het belang van een goed, gezond ontbijt stond centraal”, meldt de school. Daarnaast werd er aandacht gevraagd voor het saamhorigheidsgevoel dat hoort bij het samen eten.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo